Інститут інноваційної освіти КНУБА був представлений на Всеукраїнському форумі-виставці роботодавців будівельної, архітектурної та суміжних галузей

26 жовтня в Київському національному університеті будівництва і архітектури (КНУБА) пройшов Всеукраїнський форум-виставка роботодавців будівельної, архітектурної та суміжних галузей «Співпраця освіти та бізнесу в умовах сучасних викликів», участь у якому взяли представники ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури». 

photo 2023 10 30 09 34 33

З вітальним словом до учасників форуму звернулися ректор КНУБА професор Петро Куліков, Перший віце-президент Будівельної палати України, Заслужений будівельник України Станіслав Сташевський.

У програмі заходу – презентація підприємствами та кампаніями своїх досягнень, численні панельні дискусії, під час яких студенти могли поставити представникам підприємств-потенційних роботодавців  свої питання, круглий стіл «Проблеми кадрового забезпечення сфери спеціального (оборонного) будівництва», виставка експонатів від викладачів та студентів КНУБА.

Такі зустрічі дуже важливі і для викладачів, і для студентів Інституту, адже  вони сприяють підвищенню рівня фахової і практичної підготовки сучасних будівельних кадрів. Крім того завдяки їм з’являються не лише нові ділові контакти, а й розширюється рівень обізнаності щодо новітніх технологій галузі, у здобувачів освіти з’являються   додаткові можливості -  пройти практику на перспективних підприємствах, знайти бажану роботу, отримувати конкурентну зарплату.

knu 26 10 231 28 1024x683

knu 26 10 231 6 1024x683

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА