Вітання з Днем української писемності та мови

Шановні колеги! Дорогі студенти, випускники!

Сьогодні день, коли у нас є нагода ще раз вклонитися Українському Слову, у якому - сила нашого народу, його волелюбний дух та наш безцінний генетичний код.

Щиро вітаю Вас з Днем української писемності та мови, святом, яке своєю глибинною духовною суттю історично звеличує нашу націю!

Україномовні пісні, книги, ефірне мовлення, кіно – це цікаво, талановито, креативно; це найвища форма патріотизму, Божий дар і ключ до вивчення культури, історії, традицій.

У сьогоднішні часи великих випробовувань, які принесли на українську землю російські окупанти, мовне питання набуло особливої актуальності у нашому суспільстві. 

Наше слово передається з уст в уста, протистоїть ворожій пропаганді та захищає національні цінності. Завдяки збереженню мови Україна вистояла на тернистому шляху до становлення самостійної держави і сьогодні найдорожчою ціною - життям своїх мужніх воїнів відстоює свою незалежність.

Вітаю усіх з цим святом, і бажаю оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну, не лише політично, а й духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною.

Юрій Назаренко,

кандидат економічних наук,

т.в.о. директора ВСП «Інститут інноваційної освіти

Київського національного університету будівництва і архітектури»
photo 2023 10 26 20 15 59

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА