Дизайн-проект холу Київської міської клінічної лікарні №4 - стильно, комфортно, сучасно

У рамках співпраці Інституту інноваційної освіти КНУБА в особі директора Олексія Петроченка і Київської міської клінічної лікарні № - директор  Тетяна Мостепан, здобувач освіти ІІНО КНУБА  Аніта Мусурівська (група А-22-1-КП, магістр) розробила та виготовила дизайн-проект холу Київської міської клінічної лікарні №4  (вулиця Солом'янська, 17).

Нагадаємо, напередодні ми розповідали про аналогічний благодійний проект від здобувачів освіти ІІНО КНУБА та Київського національного університету будівництва і архітектури, виготовлений  в проектному відділ при кафедрі Інноваційної архітектури і дизайну, - проект реконструкції  учбового корпусу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського у центр інноватики.

«Ми пишаємося нашими студентами, адже такі проекти - це прояв не лише своїх професійних талантів, а й залучення до волонтерської роботи. На мою думку, у представленому дизайн-проекті вдалося сформувати нормативний та максимально комфортний простір для працівників і пацієнтів лікарні. У вирішенні дизайн-проєкту  реалізовано основні тенденції проєктування цього типу приміщень», - акцентує кандидат архітектури, доцент, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну ІІНО КНУБА Олексій Ященко.

14h

12h

8h

0 15 33 11

Хол до реконструкції

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА