Вітаємо з професійним святом працівників будівельної галузі! Запрошуємо здобувати будівельну освіту в ІІНО КНУБА!

У розпал вступної кампанії 2021 своє професійне свято святкують представники будівельної галузі країни, серед яких багато випускників відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури», навчального закладу, який є провідним у галузі підготовки фахівців будівельного профілю.

Бути будівельником у сучасному суспільстві – престижно, цікаво! А бути фахівцем високого класу, володіти найсучаснішими знаннями і навичками у будівельній галузі, – означає бути затребуваним на ринку праці і мати достойну зарплату, гарні перспективи кар’єрного росту. Саме таких фахівців готує наш Інститут!

Серед наших студентів багато випускників коледжів, технікумів. Це особлива когорта студентів, які вже є досвідченими фахівцями у своїй галузі, бо переважно суміщали роботу і навчання, мають серйозні амбіції щодо кар’єрного зростання, реалізувати які і допомагають отримані знання і навички, засвідчені дипломом  Інституту інноваційної освіти КНУБА. Переконливим аргументом на користь того, що до вибору місця навчання студенти підходять дуже відповідально, а освіту отримують якісну, є той факт, що більше 90% випускників, наприклад, однієї з найбільших кафедр Інституту -  кафедри будівництва та інформаційних технологій ІІНО, працюють за відповідною спеціальністю в будівельній галузі. Унікальність спеціалізації «Будівництво та цивільна інженерія» полягає у тому, що вона поєднує знання, необхідні архітектору, планувальнику та інженеру-будівельнику, які ви можете отримати на кафедрі цивільної інженерії ІІНО КНУБА. Кафедра економіки та менеджменту готує високофахових економістів для будівельної галузі.

Затребуваними фахівцями, творцями прекрасних архітектурних шедеврів, які поєднують у своїй професії творчість і ремесло, поезію і науку, є випускники кафедри архітектурно-проєктної справи.  Все більшої популярності серед вступників набирає кафедра управління територіями.

Є серед студентів  і люди середнього та старшого віку, які вже мають немалий досвід роботи у обраній галузі, але нині хочуть підвищити освітній рівень, щоб досягти нових професійних вершин.

Шановні працівники будівельної галузі! 

Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії й культури. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, підвищення конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

Бажаємо вам, шановні будівельники – нинішні і майбутні, які ще роблять лише перші кроки в професії, невичерпного здоров’я і благополуччя. Нехай професійне свято принесе вам примноження добра і щастя, відкриє можливість для розкриття перспектив і втілення усіх задумів, а цілеспрямованість допоможе підкорити гідні вершини та буде запорукою досягнення обраної мети.

S dnem stroitelia 2020 ukr 300x205

Приєднуйтесь до нашого колективу! Обирайте ІІНО КНУБА!

Правила прийому до ВСП "ІІНО КНУБА" 

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА