Чому мій вибір – ІІНО КНУБА! Високий рівень знань, гнучкий графік, гарна матеріальна база, викладачі-практики, можливість вчитися і працювати!

ostrov

«Островершук Оксана Миколаївна. Навчаюсь за спеціальністю "Архітектура та містобудування", освітня програма " Архітектура будівель та споруд'. Проживаю у м. Обухів Київської області.

Якість освіти  на високому рівні завдяки  висококваліфікованим викладачам , індивідуальному підходу,  постійно маю змогу брати участь у конференціях, вебінарах, круглих столах, майстер-класах, також на базі інституту постійно діють курси підвищення кваліфікації. Обрала цей інститут, бо ціную сучасний підхід щодо якості освіти, гарну науково - технічну база, наявність індивідуального  графіку навчання, можливість здобути освіту без відриву від роботи. До того ж, тут порівняно не висока плата за професійне  навчання.

Працюю в проектній організації, але без відповідної освіти не можу займати бажану посаду. Навчання  надасть мені можливість кар’єрного зростання та втілення власних ідей».

Marxonos

«Я - Мархонос Ірина, проживаю у місті Київ, вчусь на дизайнера інтер'єру. Чому для навчання обрала саме ІІНО КНУБА? Бо вже добре знайома з деякими педагогами та була впевнена, що зможу отримати багато знань!   

Навіть в умовах епідемії ми маємо змогу отримувати якісні знання - консультуватись у спеціалістів свого профілю онлайн або приїхати в Інститут для індивідуальної консультації, без проблем домовившись про зустріч з викладачем.  

На даний момент я працюю не за фахом. Але вже роблю дизайн інтер'єру для майбутнього будинку. Вважаю, що це теж непоганий показник як для оцінки успішності навчанні, так і для перспектив у майбутній професії».

orlenco

«Орленко Дарина Володимирівна, архітектор, живу у Києві.  Якість навчання цілком влаштовує. Інститут обраний як провідний навчальний заклад, який дає можливість отримувати омріяну архітектурну освіту, при цьому не втрачаючи час практичної роботи за майбутньою спеціальністю. Навчання в ІІНО КНУБА розширить можливості для роботи і допоможе втілити напрацьовані проекти в життя на професійному рівні».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА