Кафедра управління територіями запрошує на навчання для здобуття повної ліцензованої вищої освіти за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»

Передусім, це дуже цікаво! Це перспективно! Це прибутково! Це престижно! Це ознака фаховості спеціаліста! Це просто потрібно! Тому це та кваліфікація, яку обов’язково слід отримати!

geo2

Завідувачка кафедри управління територіями, кандидат економічних наук Вікторія Чудовська зазначає, що сьогодні, за умови постійних трансформацій у законодавчій площині сфери землекористування, професії землевпорядника та геодезиста є вкрай затребуваними та необхідними. Сертифіковані інженери-землевпорядники та інженери-геодезисти є тими фахівцями, які формують базис земельних відносин у нашій країні. Без них не може відбутися жодна земельна угода, адже все починається із визначення фактичного місця розташування земельної ділянки, розробки, упорядкування та узгодження землевпорядної документації, відображення картографічних даних по цій ділянці і т.д. аж до можливості користування нею на законних підставах. Сертифіковані інженери-землевпорядники та інженери-геодезисти виступають основою, першою сходинкою у функціонуванні ефективного ринку землі, який започатковується зараз в Україні.

Саме формування земельного ринку та необхідність його подальшого розвитку спонукатиме не лише державотворців, а й приватних підприємців, фірм, організацій різних організаційно-правових форм брати на роботу інженерів-землевпорядників й інженерів-геодезистів та всіляко їх заохочувати! Адже справжній дипломований фахівець завжди буде затребуваним на ринку праці.

geo3

geo4

Аргументованість даного твердження засвідчують випускники кафедри управління територіями ВСП «ІІНО КНУБА», які займають посади у відділах та управліннях Держгеокадастру, в територіальних органах земельних ресурсів, агентствах з оцінки землі та нерухомості, підприємствах агробізнесу, будівельної галузі, енергетики, телекомунікації, видобутку корисних копалин, транспорту, відділах архітектури та містобудування тощо.

Також беззаперечною перевагою здобуття вищої освіти за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» є можливість створення власного бізнесу у сфері землевпорядкування. Підтвердженням цьому є велика кількість наших випускників, які зараз працюють самі на себе, постійно розвиваючись, вдосконалюючись та отримуючи значні прибутки від своєї підприємницької діяльності. Тож спектр використання здобутої у нас вищої освіти дуже широкий та різноплановий.

Навіть просто здобуття вищої освіти за цією спеціальністю (за умови, якщо ви не плануєте працювати за фахом) є, на думку завідувачки кафедрою, вкрай потрібним. Адже кожен у своєму житті хоч раз стикається із необхідністю вирішення земельних питань чи питань нерухомості, у процесі чого здобуті знання обов’язково знадобляться, допоможуть та зекономлять ваш бюджет, оскільки не доведеться залучати додаткових фахівців.

Усі ці чинники є беззаперечно об’єктивними підставами для здобуття вищої освіти саме за спеціальністю «Геодезія та землеустрій»!

Чому здобуття вищої освіти за спеціальністю «Геодезія та землеустрій» має відбуватися саме у ВСП «ІІНО КНУБА»?

«Навчаючись на кафедрі управління територіями ВСП «ІІНО КНУБА», Ви зможете отримати максимум знань за мінімуму витраченого часу і це все при найменших фінансових затратах! Адже ми йдемо назустріч кожному студенту. В Інституті можна здобувати вищу освіту не лише на заочній формі навчання, а й у дистанційному форматі. Весь науково-викладацький склад кафедри управління територіями постійно підвищує свій науково-кваліфікаційний рівень. Наша кафедра щорічно організовує конференції, тематики яких для наукової спільноти є нагодою осмислити та проаналізувати набутий досвід, що, з урахуванням сучасних реалій реформування системи містобудування та землевпорядкування, дозволяє науково обґрунтовувати перспективи просторового розвитку територій, здійснювати гідний внесок у справу збагачення концептуального потенціалу вітчизняної економіки.

Тому, дорогі вступники, ми будемо раді вітати Вас у нашому закладі вищої освіти!», - резюмує Вікторія Чудовська.

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДО ВСП "ІНСТИТУТ ІННОВАЦІЙНОЇ ОСВІТИ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БУДІВНИЦТВА І АРХІТЕКТУРИ" У 2021 РОЦІ

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА