Оновлено програмне забезпечення мультимедійної аудиторії

14 червня 2021 року на базі кафедри цивільної інженерії ІІНО КНУБА було проведено оновлення програмного забезпечення мультимедійної аудиторії (а.341) з метою удосконалення рівня навчального процесу та проведення запланованих курсів з підвищення кваліфікації для викладачів ІІНО КНУБА щодо використання сучасних комп’ютерних технологій в навчальному процесі.

Проведено оновлення програмного забезпечення та запуск нових технічних засобів, що надасть можливість проводити навчальний процес на новому, високотехнологічному рівні.

zor

Начальник відділу технічних засобів навчання ІІНО КНУБА Зоренко В.О. та доцент кафедри цивільної інженерії Тугай Я.А. проводять тестування нового програмного забезпечення

На засіданні кафедри цивільної інженерії поставлена задача перед викладацьким складом опанувати в повному обсязі використання інтерактивної дошки в комплексі з комп’ютерним забезпеченням при викладанні навчального матеріалу з дисциплін, закріплених за кафедрою в 2021/2022 навчальному році.

 Завідувач кафедри цивільної інженерії П.Л. Зінич наголосив на високій ефективній спроможності мультимедійної кафедральної аудиторії і запросив до її широкого використання колегами інших кафедр інституту.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА