https://iosrepair.com/img/pkv-games/ https://iosrepair.com/img/bandarqq/ https://iosrepair.com/img/dominoqq/ https://1618designs.com/-/pkvgames/ https://1618designs.com/-/bandarqq/ https://1618designs.com/-/dominoqq/ https://1618designs.com/-/pokerqq/ https://1618designs.com/-/qq/
Тіхонова Наталія Олександрівна

Тіхонова Наталія Олександрівна

Доцент кафедри економіка та менеджмент

 ПРОФЕСІЙНА ТА НАУКОВА КВАЛІФІКАЦІЯ

Освіта (назва ЗВО, спеціальність, кваліфікація)

Український державний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова спеціальність «Математика», кваліфікація – вчитель математики, інформатики та обчислювальної техніки. 

Національний університет харчових технологій (НУХТ), спеціальність «Облік і аудит», кваліфікація -  бухгалтер-економіст

Науковий ступінь (зазначити спеціальність)

Кандидат економічних наук з 2013 року. Дисертацію захистила 3 квітня 2013 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.01 Національного університету харчових технологій зі спеціальності 08.00.04 – економіка та управління підприємствами

Вчене звання (зазначити по якій кафедрі)

Доцент кафедри менеджменту, вчене звання присвоєно 28.04.2015, номер диплома 12 ДЦ №042272.

НАУКОВІ ПУБЛІКАЦІЇ (за 5 років)

  1. Наукові роботи, опубліковані до захисту дисертації
  1. 1. Назад в майбутнє Стаття Наукові праці Національного університету харчових технологій –К.: НУХТ. – 2010. – №32 – 158 с. – с. 138 фахове видання
  2. 2. Економіко – екологічні аспекти сучасної теорії та практики управління Стаття Збірник наукових праць: проблеми підвищення ефективності інфраструктури: –К.: НАУ. – 2011. – №29 –340 с. – с.154фахове видання

3 Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами Стаття Наукові праці Національного університету харчових технологій –К.: НУХТ. – 2011. – №39 – 205 с. – с.153 фахове видання

4 Основні тенденції ринку м’яса та м'ясопродуктів України Стаття Наукові праці Національного університету харчових технологій –К.: НУХТ. – 2011. – №37,38 – 321 с. – с.287 фахове видання

5 Використання кластерного аналізу для проектування продуктових портфелів м’ясопереробних підприємств Стаття Наукові праці Національного університету харчових технологій –К.: НУХТ. – 2012. – №43 – 207с. – с.167 фахове видання

6 Економіко – екологічні особливості моделювання продуктового портфелю підприємств м’ясопереробної галузі Стаття Наукові праці Національного університету харчових технологій –К.: НУХТ. – 2012. – №46 фахове видання

7 Управління розвитком кадрового потенціалу. Стаття Науковий журнал: Харчова промисловість –К.:НУХТ. – 2008. -№ 7 – 187 с. – с. 180

8 Підвищення конкурентоспроможності кадрового потенціалу.  Тези доповіді Сучасні проблеми менеджменту: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 жовтня 2009): Том 2 – Тези доп.: - К.: НАУ. – 2009. – 110 с. – с.100

9 Управління розвитком кадрового потенціалу. Тези доповіді Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку: Матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 15-16 березня  2007): Тези доп.: - К.: НУХТ. – 2007. – 88 с. – с.43

10 Теоретичні аспекти виникнення проблем сучасного менеджменту підприємств Тези доповіді Сучасні проблеми менеджменту: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 жовтня 2009): Том 2 – Тези доп.: - К.: НАУ. – 2009. – 110 с. – с.100

11 Економіка «за» чи «проти» екології? Тези доповіді Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 13-14 травня 2010): Частина 2 – Тези доп.: - К.: НУХТ. – 2010. – 48с. – с.37

12 Типи взаємозв’язків у виробничих функціях. Тези доповіді Збірник матеріалів 76 науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів та студентів “ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті ”, (12-13 квітня 2010): Частина І – Тези доп. – К.: НУХТ, 2010. – 149 с.  – 41 с.

13 The main factors, which influence on the life of person, when the product is manufactured Тези доповіді Збірник матеріалів 76 науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів та студентів “ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті ”, (12-13 квітня 2010): Частина І – Тези доп.: – К.: НУХТ, 2010. – 149 с.  –  с. 103

14 «Вирощування» екологічно свідомого споживача Тези доповіді Матеріали всеукраїнської конференції з питань безпеки харчування  (Київ, 27-29 березня 2010): Тези доп.: - К.: НТУУ КПІ. – 2010. – 202 с. – с.143

15 Переваги органічних продуктів Тези доповіді Збірник матеріалів 77 науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів та студентів “ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті ”,  (Київ, 11-12 квітня 2011): Тези доп.: - К.: НУХТ. – 2011. – 352 с. – с. 163

16 Історія розвитку українського ринку м’яса Тези доповіді Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали VII Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 19-21 травня 2011): Тези доп.: - К.: НУХТ. – 2011. – 320 с. – с. 288

17 Світовий досвід розвитку зеленого бізнесу Тези доповіді Зелений бізнес: життя заради майбутнього: Матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (Київ, 7-8 квітня 2011): Тези доп.: - К.: КНУ ім. Т. Шевченка. – 2011. – 302 с. – с.281

18 Потенційний ринок органічної продукції України? Тези доповіді Управління сучасним підприємством: Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 березня 2012): Тези доп.: - К.: НУХТ. – 2012. – 275 с. – с.49

19 Органічні продукти: реальність чи модний бренд? Тези доповіді Управління сучасним підприємством: Матеріали IX-ї Міжнарод. наук.- практ. конф., 25-26 квітня 2013 р.: Тези доп. – К.: НУХТ. – 2013. – 243 с.

Наукові роботи, опубліковані після захисту дисертації

20 Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу 

Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: Монографія / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.

21 Економіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів

Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: Монографія / керівник авт. кол. проф. І. В. Федулова. – К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.

22 Ключові чинники якісного та збалансованого харчування і їх місце у становленні продовольчої безпеки країни

Принципи збалансування продовольчої безпеки: Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с.

23 Органічне виробництво продуктів харчування і його місце у забезпеченні продовольчої безпеки  

Принципи збалансування продовольчої безпеки: Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 380 с.

24 Making managerial decisions

Management. Cases. Book. –Kyiv: National University of Food Technologies, 2015. – P. 431.

25 Розвиток ринку овочевої продукції  

Збалансування продовольчого ринку в контексті забезпечення продовольчої безпеки. Монографія / Керівник авт. кол. проф. І.В. Федулова. –

К.: Кондор-Видавництво, 2015.

26 Еволюційна модель формування структури асортименту підприємства

Сучасний стан, проблемні аспекти та перспективи розвитку обліково-контрольного та аналітичного забезпечення управління підприємством.

Монографія / За ред. канд. екон. наук., проф. Л.М. Чернелевського. – К.: НУХТ, 2019

27 Екологічність як сучасний принцип забезпечення продовольчої безпеки Стаття Наукові праці НУХТ : випуск №52.- Київ.: НУХТ, 2013. – 227с.фахове видання

28 Методичні підходи до формування категоріального апарату в сфері  виробництва харчових продуктів  Стаття Збірник наукових праць: Випуск 38. – Київ: НАУ, 2014.фахове видання 

29 Органічна продукція: переваги і недоліки Стаття Наукові праці НУХТ. – 2014. – Том 20 - № 5. – фахове видання

30 Формування категоріального апарату в сфері  визначення різних типів харчових продуктів Стаття Економічний аналіз : зб. наук. праць / Тернопільський національний економічний університет; редкол.: С. І. Шкарабан (голов. ред.) та ін. – Тернопіль : Видавничо-поліграфічний центр Тернопільського національного економічного університету “Економічна думка”, 2014. – Том 15.фахове видання

31 Продовольча безпека держави: загрози та перспективи Стаття Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки»: Випуск 8. Частина 4. - Херсон, 2014.фахове видання

32 Аналіз галузі виробництва овочів в країні Стаття Глобальні та національні проблеми економіки: Випуск 10.- Миколаїв.:квітень 2016.  

Електронне наукове фахове видання

33 Баланс виробництва та споживання овочевої продукції в Україні Стаття Глобальні та національні проблеми економіки: Випуск 11.- Миколаїв.: червень 2016.  

Електронне наукове фахове видання

34 Фактори негативного впливу на продовольчу безпеку України

Тези доповіді Продовольча безпека: економічні, управлінські, геополітичні, екологічні, культурні виміри: Матеріали ХХІV Міжнародного колоквіуму Інституту Київ (Україна), 28 жовтня-3 листопада 2013 р. .: Тези доп. – К.: НУХТ. – 2013.

35 Certifiing of organic products in Ukraine

Тези доповіді The second North and East European Congress on Food: Book of abstracts, Kyiv, May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv, Ukraine

36 Коворкінг, як прогресивний вид офісу майбутнього

Тези доповіді Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості. Теорія і практика: Матеріали Всеукраїнської науково – практичної конференції млодих учених та студентів, Київ, 4 – 5 грудня 2013р. : Тези доповідей. – К.: НУХТ, 2013.

37 Корисність та безпека харчових продуктів

Тези доповіді Матеріали Х-ї (Ювілейної) Міжнарод. Наук.-практ. Конф., присвяеної 130-річчю НУХТ, Київ, 23-24 травня 2014 р. : тези доп. – К.: НУХТ,2014. – 194 с.

38 Формування громадської думки щодо збалансованого та якісного харчування

Тези доповіді Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості: Матеріали міжн. наук. конф. (13-16 жовтня, 2014 р.). – К.: НУХТ, 2014.

39 Органічне агровиробництво в Україні: стан та перспективи розвитку 

Тези доповіді Матеріали ІІІ всеукраїнської Наук.-практ. Конф., Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК, Київ, 19-20 листопада 2014 р.: тези доп.- К.:НУХТ, 2015. 

40 Особливості ринку органічних овочів

Тези доповіді III Міжнародна науково-практична конференція «Органічне виробництво і продовольча безпека»

23 квітня 2015 року

41 Квест – сучасна форма активного навчання

Тези доповіді Міжнародна наукова конференція «Імплементація сучасних технологій навчання у 

навчальний процес» 17-18 березня 2015 року

42 Овочівництво в Україні

Тези доповіді Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали XI Міжнарод. наук.-практ. конф., Київ, 21 – 22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – 219 с.

43 Харчові добавки в органічних продуктах

Тези доповіді Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах: Матеріали XII Міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річчю від дня народження д.е.н., проф. Чепурнова І.А. Київ, 26 – 27 травня 2016 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2016.

44 Посилення конкурентної позиції підприємства за рахунок вдосконалення інноваційної діяльності

Тези доповіді Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України», Київ, 24-25 березня 2016 р. : Тези доповідей. – К.: НУХТ, 2016.

45 Організація праці менеджера готельного підприємства в сучасних умовах

Тези доповіді Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України», Київ, 24-25 березня 2016 р. : Тези доповідей. – К.: НУХТ, 2016.

Основні навчально-методичні роботи, опубліковані за період науково-педагогічної діяльність

46 Методичні вказівки до написання і виконання дипломної роботи ОКР «Спеціаліст» Методичні вказівки Методичні вказівки до написання і виконання дипломної роботи ОКР «Спеціаліст» студентів спеціальності «Менеджмент організацій» денної та заочної форм навчання

47 Методичні вказівки до написання і виконання дипломної роботи ОКР «магістр» Методичні вказівки Методичні вказівки до написання і виконання дипломної роботи ОКР «магістр» студентів спеціальності «Менеджмент організацій» денної та заочної форм навчання

48 Наскрізна програма практик

Методичні вказівки Наскрізна програма практик студентів зі спеціальності «Менеджмент організацій» для освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст, магістр всіх форм навчання

49 Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві

Конспект лекцій Тіхонова Н.О. Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс]: конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101  «Готельно-ресторанна справа» ден. форми навч./ Н.О.Тіхонова -К.: НУХТ, 2014. – 114 с.

50 Основи менеджменту

Методичні вказівки до вивчення дисципліни Основи менеджменту [Електронний ресурс]: метод. рекомендації до вивч. дисципл. та провед. практичних занять для студентів напряму підготовки 6.050601 «Теплоенергетика» ден. форми навч/ уклад. Н.О. Тіхонова, О.Ю. Межинська, А.С. Тіхонова, Т.Г. Мостенська — К.: НУХТ, 2014. —  17 с.

51 Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві

Методичні вказівки до вивчення дисципліни Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному господарстві [Електронний ресурс]: метод. рекомендації до вивчення дисципл. та проведення практичних занять для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» ден. форми навч. / Уклад.: Н.О. Тіхонова, О.А. Чигринець, А.С. Тіхонова – К.: НУХТ, 2014. – 19 с.

52 Макросередовище підприємства Методичні вказівки до вивчення дисципліни Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та проведення практичних занять для студентів спеціальності 8.03060101 "Менеджмент організацій і адміністрування", спеціалізація: "Інформаційні системи в менеджменті" денної форми навчання. / уклад. Н.О. Тіхонова., А.С. Сахненко – К.: НУХТ, 2015. –  19 с.

53 Інформаційні системи підтримки колективної роботи

Методичні вказівки до вивчення дисципліни методичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент організацій і адміністрування» денної форми навчання / уклад. Н.О. Тіхонова, А.С. Сахненко – К.: НУХТ, 2016. – 14 с.

Підвищення кваліфікації

VII International Scientific and Practical Conference «Fundamental and applied research in the modern world» 24 hours of Participation (0.8 ECTS credits)

Сертифікати/свідоцтва

© Інститут інноваційної освіти КНУБА
https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/bandarqq/ https://moneydaily.my.id/wp-content/uploads/dominoqq/ https://adlgaward.id/wp-content/uploads/-/pkv-games/ Pkv Games https://sahivsoc.org/FileUpload/-/pkv/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/dominoqq/ https://sahivsoc.org/FileUpload/-/bandarqq/ https://dailycrm.my.id/wp-content/uploads/pkv-games/
dominoqq gb777 pkv games poker qq slot raffi ahmad bandarqq dominoqq pkv games Mix Parlay slot depo 25 bonus 25 slot77 judi bola euro bandarqq slot depo 5k slot depo 25 bonus 25 slot raffi ahmad slot bonus new member judi bola euro pkv games bandarqq dominoqq pkv games pkv games dominoqq bandarqq slot77 slot77 dominoqq slot depo 25 bonus 25 Judi Bola Euro judi bola euro slot raffi ahmad mix parlay judi bola euro Dominoqq BandarQQ Pkv Games BandarQQ QQ Online DominoQQ Pkv Games Slot Depo 5k Dominoqq Bandarqq Judi Bola Euro