Події кафедри

Викладачі ІІНО КНУБА, студенти і випускники кафедри архітектурно-проектної справи – учасники всеукраїнської виставки художників і архітекторів “Коти в місті”Викладачі ІІНО КНУБА, студенти і випускники кафедри архітектурно-проектної справи – учасники всеукраїнської виставки художників і архітекторів “Коти в місті”

photo 2022 12 15 20 27 31

Окрім цікавих знайомств, дискусій з відомими архітекторами, художниками і неймовірних вражень, які залишилися від огляду робіт, викладачі, студенти-архітектори, дизайнери, мали можливість у рамках виставки долучитися до майстер-класу з акварельного живопису.

Відкрита лекція-співпраця дизайнерки Олександри Федоренко на кафедрі архітектурно-проєктної справи

foto

В межах співпраці з провідними фахівцями-практиками для студентів освітніх програм «Дизайн»  та «Архітектура будівель та споруд» на кафедрі архітектурно-проєктної справи відбулася  відкрита лекція-співпраця дизайнерки Олександри Федоренко (Sasha Fedorenko), засновниці та креативного директорка дизайн-студії (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.), що створює комерційні інтер'єри з 2010 року.

m 1

 Кафедра архітектурно-проектної справи в межах міжнародної співпраці із зовнішніми стейкхолдерами за освітньою програмою "Архітектура будівель та споруд" для студентів другого (магістерського) рівня освіти регулярно запрошує провідних фахівців архітектурно-проектної справи, практиків у використанні сучасних інноваційних технологій.

Binder1

Кафедра архітектурно-проектної справи ІІНО КНУБА організувала участь студентів-архітекторів освітнього ступеня "магістр", "бакалавр" та викладачів кафедри у Всеукраїнській виставці графіки та акварельного живопису «Архітектурні історії» (18.02.- 4.03.2022рр.), яка проходила в Галереї Національної спілки архітекторів України в Будинку архітекторів по вул. Б. Грінченка, 7.

20220126 6

За досягнення високого рівня підготовки студентів-учасників та керівництво проектами студентів конкурсу, а також за  активну участь у VIII Міжнародному архітектурному фестивалі-конкурсі ARCHIVISION-2021 та високі професійні здібності дипломом нагороджена завідувачка кафедри архітектурно-проєктної справи Авдєєва Наталія Юріївна.

photo5334676503977375668

 Викладачі та студенти ІІНО КНУБА вже були серед переможців в номінації «ARCHINTEGRATION» (1 місце) на VI Міжнародному Молодіжному Архітектурному Фестиваль-Конкурсі «ARCHIVISION 2019» 2 роки тому.

 

2021 12 09 11 47 20

Це майбутні молодші спеціалісти, які вже сьогодні приймають відповідальне рішення про необхідність отримати вищу освіти і нові знання та необхідні компетенції за обраною спеціальністю.

 2021 11 11 21 46 07

Відкрита лекція директора ТОВ «ЗОРЕЛіТ» Євгенія Олександровича Кочетова відбулася в межах навчальної дисципліні «Інноваційні технології в дизайні» за освітньою програмою «Дизайн».

Avd16

Наталія Авдєєва ділиться своїми враженнями від дослідження процесів реставрації розписів та реконструкції в Костелі святого Архангела Михаїла римо-католицької церкви, що побудовано у 1760 році у смт Тиврів на Вінниччині

5 20

Слухачі лекції, організованої кафедрою архітектурно-проектної справи ВСП «Інститут інноваційної освіти КНУБА» під керівництвом кандидата архітектури, доцента Наталії Авдєєвої, висловлюють подяку організаторам та особисто директору Дніпровській філії КНАУФ Денису Смоліну.

 

46 58

Олег Богомолов є відомим експертом в напрямках медіа архітектури та дизайну (ситуаційний аналіз, аналіз контентів, медіа рішень, планування медіа-впливу, створення концепту, імітаційне моделювання).

Вітаємо бакалаврів та магістрів, випускників кафедри архітектурно-проектної справи!

fab20b5d a6ae 463d ae2f 716904291294

 

208 бакалаврів, 93 магістра цьогоріч отримали кваліфікацію зі спеціальності 191 "Архітектура та містобудування" та 26 бакалаврів зі спеціальності "Дизайн" на кафедрі архітектурно-проектної справи Інституту інноваційної освіти КНУБА.

 

Чому мій вибір – Інститут інноваційної освіти КНУБА? Високофахові викладачі, зручний графік навчання, якісна освіта і доброзичлива атмосфера

ostrov

Островершук Оксана Миколаївна. Навчаюсь за спеціальністю "Архітектура та містобудування", освітня програма " Архітектура будівель та споруд'.

 Придбано інноваційне обладнання для дистанційного навчання архітекторів та дизайнерів

kamm 1

Для підсилення творчої складової у навчанні архітекторів та дизайнерів у дистанційному режимі за умов карантинних обмежень через загрозу поширення коронавірусної інфекції на кафедрі архітектурно-проектної справи за сприянням керівництва Інституту інноваційної освіти КНУБА та спонсорів придбано новий інноваційний прилад - скан-камера для он-лайн консультацій – щодо креслень, друкованих зображень та навчанню рисунку та живопису дистанційно!

 

Екскурсія в майстерню кераміки – на стику творчості і технологій!

20210525 111142

 Майстерню очолює викладач кафедри архітектурно-проектної справи ВСП «ІІНО КНУБА», кандидат мистецтвознавства, член Національної спілки художників України Олександр Миколайович Шолуха.

 

IMG 20210303 153927 288

Під час екскурсії студенти мали можливість не лише ознайомитися з продукцією компанії, особливостями виробничих процесів, а й послухати змістовну і дуже цікаву лекцію зовнішнього стейкхолдера (представника фірми).

Онлайн-лекція практикуючого дизайнера Анастасії Левик для студентів-дизайнерів ІІНО КНУБА

2021 03 26 19 01 40

 У рамках навчального процесу студентів-дизайнерів за освітньою програмою "Дизайн" на кафедру архітектурно-проєктної справи було запрошено практикуючого дизайнера Анастасію Левик та проведено онлайн-лекцію з використання нового приладу – скан-камери для онлайн-трансляції макетів, замальовок, ескізів тощо.

 

Подяка від міського голови Житомира за популяризацію здорового способу життя

16 k

Студенти ІІНО, які навчаються на базі Житомирського технологічного коледжу КНУБА, долучилися до   участі у міському конкурсі малюнків, плакатів та коміксів "Твоє майбутнє - це здорове сьогодення»,   приуроченого Міжнародному дню боротьби зі СНІДом.

 

Кафедра архітектурно-проєктної справи ВСП «ІІНО КНУБА»: традиції минулих поколінь у поєднанні з новітніми технологіями архітектури

img149

Ми пишаємося тим, що серед людей, які формують обличчя міст і сіл сучасної України, - випускники ІІНО КНУБА. А ще ми пишаємось тим, що у нашому навчальному закладі сформувалися трудові династії фахівців найвищого ґатунку, людей творчих, талановитих, закоханих у свою справу.

Наталія Авдєєва, кандидат архітектури, доцент, завідувачка кафедри архітектурно-проєктної справи ВСП «ІІНО КНУБА» разом з Мариною Авдєєвою, кандидатом архітектури, доцентом кафедри основ архітектури та дизайну ННІА НАУ, згадує про своїх дідуся і бабусю, випускників КІБІ 1941 року.

 

Онлайн-мітап для архітекторів і дизайнерів

136344131 256461959194503 5421638899351078726 o

Студенти ІІНО КНУБА, які здобувають спеціальність дизайнера, прослухали онлайн-мітап для архітекторів і дизайнерів, які готові створювати сучасні простори, використовуючи цифрові і візуальні технології в дизайні інтер'єру.
Олег Богомолов, засновник проєкту WOWing.PRO, розповів про діджиталізацію та інформативний потік, про пошук яскравих вражень і нового досвіду, про помилки, які руйнують ідею та як не вийти за рамки бюджету і створити ефект «вау».

 

 Міжнародний AllBau-Campus 2020-2 ‑ онлайн-курс підвищення кваліфікації для викладачів архітектурно-будівельних напрямів підготовки

allbau logo

Кафедра інформаційних технологій в архітектурі КНУБА, кафедра архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА та Allbau-Software (Німеччина), авторизований партнер Allplan a Nemetschek Groupe, провели Міжнародний AllBau-Campus 2020-2 - онлайн-курс підвищення кваліфікації для викладачів напрямків Архітектура, Дизайн, Промислове і цивільне будівництво.

Дистанційне навчання – погляд викладачів та студентів

Avdeeva

 Про те, наскільки оперативними і системними були заходи, вжиті для забезпечення викладачів та студентів усіма необхідними інструментами для проведення дистанційного навчання, які є переваги і недоліки зазначеної форми навчання, з’ясовуємо на прикладі діяльності кафедри архітектурно-проєктної справи.

VII міжнародний молодіжний архітектурний фестиваль ARCHIVISION 2020: KNAUF Україна та кафедра архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА

Archvector22.09.2020 page 0001

Провідний виробник будівельних матеріалів компанія КНАУФ і Національна спілка архітекторів України оголошують старт VІІ-го Міжнародного Молодіжного Фестивалю Архітектури ARCHIVISION 2020 та запрошують студентів 2-6 курсів до активної участі у ньому. Серед переможців минулорічного Міжнародного Молодіжного Архітектурного Фестивалю-Конкурсу «ARCHIVISION 2019» були викладачі та студенти ІІНО КНУБА.

Культура та мистецтво. Виставка "Місто, яке має подобатись"

1 1.pg

Викладачами кафедри архітектурно-проектної справи ВСП «ІІНО КНУБА» було організовано та проведено в Картинній галереї Центру культури та мистецтв КПІ імені Ігоря Сікорського виставку "Місто, яке має подобатись" та два авторських майстер-класи з майстрами акварельного живопису.

Атестаційна робота за спеціальністю «Архітектура та містобудування» на здобуття освітнього ступеня магістра студента ІІНО КНУБА Костянтина Чоловського

Атестаційна робота за спеціальністю «Архітектура та містобудування» на здобуття освітнього ступеня бакалавра студентки ІІНО КНУБА Орленко Дарини «Центр розвитку дiтей та юнацтва в м.Києвi»

Атестаційна робота за спеціальністю «Архітектура та містобудування» на здобуття освітнього ступеня бакалавра студентки ІІНО КНУБА Юлії Дідик «Унiверсальний концертний зал в м. Києвi»

Атестаційна робота за спеціальністю «Архітектура та містобудування» на здобуття освітнього ступеня бакалавра студентки ІІНО КНУБА Тетяни Вітенко «Бiзнес готель в м Києвi»

Атестаційна робота за спеціальністю «Архітектура та містобудування» на здобуття освітнього ступеня бакалавра студента ІІНО КНУБА (2019) Владислава Губрія «Центр сучасного мистецтва»

Захист атестаційних робіт за спеціальністю «Архітектура та містобудування» - з використанням мультимедійної наочності, технологій архітектурного 3D-моделювання

B А 17 1 2020 1

21 лютого на кафедрі архітектурно-проєктної справи ВСП «ІІНО КНУБА» відбулися захисти атестаційних робіт за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування» на здобуття освітніх ступенів  бакалавра та магістра.

VI Міжнародний Молодіжний Архітектурний Фестиваль-Конкурс «ARCHIVISION 2019».

2 6

Серед переможців в номінації «ARCHINTEGRATION» викладачі та студенти ІІНО КНУБА

Проєкти переможців VI Міжнародного Молодіжного Архітектурного Фестивалю-Конкурсу «ARCHIVISION 2019»

можна переглянути тут:

http://new.archivision.com.ua/konkurs-archive/2019/

http://new.archivision.com.ua/vork-shop-archive/2019/workshop-dnipro-6-9serpnya/

Наталія Авдєєва представила дві доповіді на міжнародній науково-практичній конференції «Зелене будівництво»

gramota

Міжнародна науково-практична конференція «Зелене будівництво», яка проходила у КНУБА, викликала широкий резонанс у наукових та громадських колах і стала непересічною подією, яка об’єднала людей різних поколінь, суспільно-політичних поглядів і професій навколо проблеми охорони довкілля, важливою складовою якої є саме зелене будівництво.

.

Запрошуємо відвідати виставку «Баухаус. Біле місто Тель-Авів»

IMG 20191119 102936

 19 листопада на архітектурному факультеті КНУБА відбулося урочисте відкриття виставки «Баухаус. Біле місто Тель-Авів», участь у якому взяли представники Інституту інноваційної освіти.

Представники ІІНО КНУБА відвідали фінал конкурсу Проект року Fundermax в Україні 2019

Mc u1

IV Проект року Fundermax в Україні став непересічною подією для найталановитіших дизайнерів, які впродовж року у різних містах і містечках Україні втілювали у життя свої ідеї щодо ідеальної кухні зі стільницями та фасадами зазначеного виробника.

ІІНО КНУБА на Міжнародному бієнале архітектури у Кракові

91

Доповідь авторського колективу, до складу якого входить завідуюча кафедрою  архітектурно-проєктної справи ІІНО КНУБА, кандидат архітектури, доцент Наталія Авдєєва, викликала великий інтерес у учасників престижного міжнародного конкурсу

День Архітектури – нові можливості для ІІНО КНУБА і нові перспективи для його студентів

1 73282812 2623628407675444 6897764167965474816 n

29-30 жовтня у Києві відбулась  масштабна щорічна конференція, приурочена до Дня Архітектури для всіх, хто любить, створює та розвиває архітектуру в Україні - День Архітектури. ARCHICAD & BIM. Малий, середній, великий бізнес.

Участь у Фестивалі Архітектури і Будівництва

IMG 20191029 143128 29 жовтня у новому четвертому павільйоні Міжнародного Виставкового Центру розпочав роботу Фестиваль Архітектури та Будівництва, участь у якому взяли представники ІІНО КНУБА.

Випускники ІІНО КНУБА - талановиті та креативні. Їх роботи вражають масштабністю і сучасним підходом! Автор: Магістр Тельнюк Олена Ігорівна (гр А-17-1(М))
Приєднуйтесь до нашої команди професіоналів!


ІІНО КНУБА готує архітекторів високого ґатунку – амбітних, творчих і успішних!  

 0 02 04 Кафедра архітектурно-проектної справи ІІНО КНУБА – одна з найбільших в Інституті і найпопулярніших серед студентів. Лише цьогоріч 49 випускників отримали тут кваліфікацію «архітектор» другого (магістерського) рівня зі спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» (ОПП «Архітектура будівель і споруд»).

РОБОТИ ВИПУСКНИКІВ ІІНО КНУБА - КАФЕДРА АРХІТЕКТУРНО-ПРОЕКТНОЇ СПРАВИ. МИ ГОТУЄМО ПРОФЕСІОНАЛІВ - АМБІТНИХ, ТВОРЧИХ, КРЕАТИВНИХ!
Автор: Труба Любов Петрівна, випускниця ІІНО КНУБА (гр_А-16-1)

ІІНО КНУБА на Міжнародному огляді-конкурсі. Вітаємо наших дипломантів та керівників проектів з відзнаками!

diplom 30 вересня - 4 жовтня 2019 року в м. Рівне на базі Національного університету водного господарства та природокористування відбувся XXVIІІ Міжнародний огляд-конкурс дипломних проектів (робіт) випускників архітектурних і дизайнерських спеціальностей вищих навчальних закладів України

При захисті атестаційних робіт студенти ІІНО КНУБА використовують інноваційну методику виступу з використанням мультимедійної наочності

1 В червні у ВСП «ІІНО КНУБА» відбулися засідання Екзаменаційних комісій із захисту атестаційних робіт за спеціальністю 191 «Архітектура та містобудування», на здобуття освітнього ступеню «Бакалавр» та «Магістр».

 На архітектурному факультеті КНУБА відбулися захисти дипломних проектів магістрів

В рекреації факультету представлена виставка дипломних робіт студентів

Доктор архітектури Ковальська Гелена Леонідівна виступила офіційним опонентом на захисті дисертації

Завідувач кафедри архітектурно-проектної справи ВСН «ІІНО КНУБА», доктор архітектури Ковальська Г. Л. виступила офіційним опонентом на захисті дисертації Швець Л. М.

Проводиться підготовка аудиторії для проведення дисципліни "Рисунок"

Матеріальний фонд кафедри архітектурно-проектної справи поповнився значною кількістю гіпсових фігур та мольбертів

У студентів 3 курсу кафедри архітектурно-проектної справи відбулась малювальна практика

Творчі роботи студентів відображають різноманітні архітектурні об’єкти міста, зокрема культові споруди, пам’ятки культурної спадщини, містобудівні комплекси тощо

Вітаємо з перемогою в архітектурному конкурсі!

Вітаємо з перемогою в архітектурному конкурсі на кращу проектну пропозицію комплексного благоустрою території скверу "Гунські криниці" у Кам'янці-Подільському студентів кафедри архітектурно-проектної справи ВСП ІІНО КНУБА

Професійна орієнтація студентів у Кам’янець-Подільську

16 березня у Кам’янець-Подільську відбулася професійна орієнтація студентів Коледжу будівництва, архітектури та дизайну для подальшого навчання у ВСП «Інститут інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури»

Гелена Ковальська про особливості навчання на кафедрі архітектурно-проектної справи

«Наші студенти – зазвичай, досвідчені фахівці будівельної галузі, які суміщають отримання вищої освіти архітектора з професійною діяльністю»

https://youtu.be/Hg3L_3yRNNw

© Інститут інноваційної освіти КНУБА