Наші випускники - це наша гордість, наша надія, наше майбутнє! Звернення Олександра Даневича з нагоди 90-річчя КНУБА

Danevic

У ці святкові дні вітання від друзів, партнерів, випускників КНУБА різних років надходять у усіх куточків України та зарубіжжя.

Київський національний університет будівництва та архітектури зустрічає свій славний 90-річний ювілей як сучасний заклад вищої будівельної освіти країни, провідна науково-дослідна установа України з розробки та впровадження новітніх технологій та матеріалів у сучасному будівництві. Університет на чолі з доктором економічних наук, професором, Заслуженим працівником освіти України, Лауреатом державних премій України в галузі науки і техніки, освіти Петром Куліковим впевнено крокує  шляхом інтеграції традиційних технологій навчання з електронними та іншими сучасними формами, запроваджує європейські підходи до підготовки нової генерації Будівельників з великої літери.

Житлові квартали, готелі, торговельні та туристичні центри, будинки культурного, спортивного призначення, об’єкти соціальної інфраструктури, серед яких унікальні споруди: мости, гідростанції, театри, стали окрасою міст, архітектурними шедеврами!

Висока компетентність випускників КНУБА, серед яких і студенти Інституту інноваційної освіти, який є відокремленим структурним підрозділом КНУБА, дозволяє бути конкурентоздатними не лише на українському, а й на світовому ринку праці.

Наші випускники - це наша гордість, наша надія, наше майбутнє!

Шановні колеги, дорогі випускники! Прийміть щирі вітання з нагоди славного ювілею! Нехай ваші знання, таланти, здобутки славлять  рідну Україну, будуть її окрасою і  гордістю! Миру, благополуччя і достатку вам і вашим родинам!

Олександр Даневич, директор ІІНО КНУБА

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА