Урочисто розпочали навчання студенти ІІНО КНУБА, які навчатимуться на базі Житомирського технологічного коледжу

Багато талановитих юнаків і дівчат  щороку після закінчення Житомирського технологічного коледжу, що є структурним підрозділом КНУБА, обирають для продовження навчання саме ІІНО КНУБА. Цьогорічна вступна кампанія підтвердила цю тенденцію. Високий професійний рівень професорсько-викладацького складу Інституту, можливість отримувати вищу освіту чи навіть паралельно дві вищі освіти, поєднуючи навчання з роботою по спеціальності, форма навчання за вибором студента з врахуванням усіх його можливостей чи обмежень – це ті аргументи на користь нашого Інституту, які студенти сприймають і кількість наших абітурієнтів, у тому числі із Житомира, де вчаться розумні, креативні і перспективні студенти, щороку зростає.

Суттєвою перевагою є і той факт, що студенти можуть продовжувати навчання у стінах рідного коледжу, а спілкування з викладачами Інституту відбувається у зручний для них час та спосіб.

Завiдувач кафедри економiки та менеджменту ВСП "IIHO КНУБА", доктор економiчних наук Iннола Вiкторiвна Новикова відвідала коледж у день початку занять, познайомилася зі студентами, які будуть здобувати освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра  на базi Житомирського технологічного коледжу за освiтнiми програмами «Публiчне управлiння та адміністрування», «Комп’ютерна iнженерiя» та «Дизайн».

Іннола Новикова звернулась до студентів з вітальним словом та  наголосила на необхідності отримання ґрунтовних знань, якi допоможуть в майбутньому стати успішними членами суспільства.

Привітали студентів директор коледжу Людмила Анатолiївна Бiлогор, заступник директора - Майя Вiкторiвна Герасимчук, викладачи навчального закладу.

«Рівень освіти, який отримують студенти у цьому коледжі, досить серйозний. У навчальному закладі працюють високопрофесійні фахівці, є вся необхідна матеріально-технічна база. А адміністрація коледжу на чолі з Людмилою Анатоліївною Білогор, робить усе можливе, щоб випускники отримували якісну освіту і ставали конкурентноспроможними, затребуваними фахівцями на ринку праці. Продовження освіти в ІІНО КНУБА для отримання вищого освітнього рівня для них – це додаткові можливості розширювати свій кругозір і бути впевненими у завтрашньому дні, рухатися далі, займати керівні посади», - ділиться своїми враженнями Іннола Вікторівна.

Чому ці юнаки і дівчата обрали саме ІІНО КНУБА? Тому що вірять, що він допоможе їм реалізувати свої плани на життя, стати затребуваним фахівцем і рухатися далі – до своєї мрії.

Успіхів вам і реалізації найсміливіших планів!

70814590 2288765988043495 2168167325734273024

71271453 451560102114266 612923654551896064

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА