Обрано виборних представників серед працівників ІІНО КНУБА, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками, для участі у виборах ректора КНУБА

11 вересня відбулися збори працівників відокремленого структурного підрозділу «Інститут інноваційної освіти КНУБА», які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками. На порядку денному стояло питання про обрання виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора Київського національного університету будівництва і архітектури.

Участь у зібранні взяла Наталія Бурдейна - член Оргкомітету з проведення виборів ректора КНУБА, який створено наказом ректора, професора Петра Кулікова від 12.07.2019 «Про організацію та проведення виборів ректора Київського національного університету будівництва і архітектури».

Наталія Борисівна підтвердила наявністю кворуму та відкрила зібрання, зупинившись на окремих процедурних питаннях.

У відповідності до процедури було обрано Голову зборів – Петра Зінича, секретаря – Марину Лисенко. Згодом – лічильну комісію.

До списку претендентів на виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора Київського національного університету будівництва і архітектури, шляхом поіменного голосування було включено наступні кандидатури:

М.В.Литвин, Ю.В.Очаковська, М.В.Лисенко, Н.В.Нечепорчук, Н.В.Джікія, О.І.Бойправ, Л.Ф.Казадаєва, А.Б.Мартинович.

В результаті таємного голосування запропоновані кандидатури було обрано виборними представниками, які братимуть участь у виборах ректора Київського національного університету будівництва і архітектури.

DSC02993

DSC02981

DSC02990

DSC02991

DSC02996

DSC03006

DSC03009Відповідно до ч.3 ст. 42 Закону України «Про вищу освіту» наказом від 25.06.2019 оголошено конкурс на заміщення посади ректора КНУБА.

Вибори ректора КНУБА відбудуться 25 вересня 2019 року.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА