Найкращі випускники Житомирського технологічного коледжу обирають ІІНО КНУБА

Зустріч зі студентами Житомирського технологічного коледжу, який є структурним підрозділом КНУБА, і багато випускників якого щороку поповнюють студентські лави нашого Інституту, була дуже щирою, цікавою і різносторонньою. Ці юнаки та дівчата не лише веселі і оригінальні, знають, чого хочуть від життя і яким бачать своє майбутнє. Вони дуже серйозно розмірковують про серйозні питання фінансового життя країни, розповідають про те, як будуть міняти свою державу на краще і яким бачать своє майбутнє у цій державі. Креативні, патріотичні, розумні – вони вже володіють багатьма знаннями і навичками у своїй професії, тому до вибору навчального закладу, де будуть їх збагачувати, вдосконалювати, розвивати, підходять дуже відповідально. Чому планують вчитися саме в ІІНО КНУБА? Тому що вірять, що він допоможе їм реалізувати свої плани на життя, стати затребуваним фахівцем і рухатися далі – до своєї мрії.

student

DSC02556

DSC02566

DSC02589

Підсумовує наше спілкування в Житомирському технологічному коледжі, одному з найстаріших і найавторитетніших навчальних закладів регіону, директор коледжу Людмила Анатоліївна Білогор, яка зазначає, що студенти розумні, цілеспрямовані, і їх рішення продовжувати навчання в ІІНО КНУБА адміністрація, викладачі, вітають, тому що такий вибір дозволить продовжити навчання у висококваліфікованих педагогів, які є практиками, за зручним графіком, у максимально адаптованих до їх потреб умовах, за бажання – без проблем суміщати навчання і роботу.

Голова циклової комісії дизайну  Неоніла Ігорівна Косницька додає, що впевнена - студенти впораються з творчим конкурсом на вступ, тому що для цього мають достатньо знань, навичок і бажання.

А тепер слово самим студентам.

dobzanskaАнастасія Добжанська, випускниця Житомирського технологічного коледжу КНУБА, спеціальність «Фінанси, банківська справа».

«Знаходжусь за крок до вступу у ІІНО КНУБА. Ще у весняну сесію склала тести на спеціальність «Управління. Адміністрування». Остаточно визначилась з місцем майбутнього навчання після зустрічі з представниками адміністрації ІІНО КНУБА, які до нас приїжджали. Буду навчатися у рідному коледжі на заочно-дистанційній формі навчання, не треба міняти колектив, все знайоме і рідне. Мені сподобались фахівці інституту і переконана, що зможу отримати від них максимум знань і навичок. Хочу бути фінансово обізнаною, добре орієнтувати у процесах, які відбуваються в планово-економічному секторі країни».

colodyukВіола Колодюк, м. Житомир, студентка 3 курсу Житомирського технологічного коледжу КНУБА, майбутній дизайнер.

«З майбутньою професією визначилась ще в школі. Любила малювати. А вже під час навчання у коледжі відкрила й інші свої таланти – подобаються танці. Вже сьогодні маю замовлення, скажімо, щодо оформлення дизайну квартири. Сподіваюся продовжити навчання і здобути вищу освіту, щоб бути більш фаховим дизайнером. Це можна зробити у Києві, у нашому Університеті».

adamivicЯрослава Адамович, м. Житомир, студентка 3 курсу Житомирського технологічного коледжу КНУБА, майбутній дизайнер.

«Цей коледж, який є структурним підрозділом КНУБА, мені запропонувала однокласниця. Почала знайомитися з ним ближче – ходила на консультації, дні відкритих дверей., сподобалось. З кожним роком навчання було все цікавішим. Тут дуже високий рівень викладачів. Тому маю намір продовжити здобувати вищу освіту саме в ІІНО, адже це можливо робити у Житомирі, у стінах рідного коледжу, поєднуючи з роботою. Зараз вже маю чимало замовлень. Мені дуже подобається моя майбутня професія».

levkivskiyВладислав Левківський, Овруцький район, студент 3 курсу   Житомирського технологічного коледжу КНУБА, спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».

«Про коледж дізнався від знайомих, яким довіряю. Таку спеціальність обрав, тому що з нею точно не буду сумувати. Вчитися у нашому коледжі  дуже цікаво. Тут круті викладачі, вони найкращі. Обов’язково буду продовжувати освіту, адже це мені надасть додаткові можливості і перспективи. Першочергово розглядаю навчання в ІІНО КНУБА за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія», можливо, на денній формі навчання, але спробую поєднувати навчання і роботу».

ocitkoСергій Очитко, Андрушівський район, студент 2 курсу   Житомирського технологічного коледжу КНУБА, спеціальність «Інженерія програмного забезпечення».

«Це професія майбутнього, яка дозволить мені займатися цікавою справою, бути конкурентоспроможним фахівцем, забезпечувати родину. Інші варіанти навчання навіть не розглядав – документи подавав лише у цей коледж. Тут дуже хороша база навчання і гарні, професійні педагоги – привітні і справедливі. Хочу і наділі вчитися тут. Для цього вступлю до ІІНО КНУБА. Багато чув доброго про цей інститут і переконаний, що це мій варіант».

levicОлег Левик, м.Житомир, студент 3 курсу Житомирського технологічного коледжу КНУБА, спеціальність «Банківська справа, страхування».

«Робив свій вибір професії між програмистом і фінансистом.  Перемогло бажання бути фінансово обізнаною людиною. На 1 курсі було дуже непросто вчитися. Потім з кожним роком додавалось знань, компетенцій, навчання ставало цікавішим. Ставлюсь до здобуття освіти дуже серйозно і обов’язково буду продовжувати навчання і працювати. Уже зараз має цікаві пропозиції, але для їх реалізації потрібно вчитися далі, освоювати сферу страхування. Обрав саме ІІНО КНУБА. Бо це зручно і це відкриває великі перспективи. Можливо, з часом прийму рішення здобувати у цьому Інституті і другу вищу освіту».

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА