ІІНО КНУБА – учасник Міжнародної виставки KuivBuild Ukraine

14-17 у Києві (Броварський проспект, 15) проходить престижна Міжнародна виставка KuivBuild Ukraine, участь у якій беруть представники ІІНО КНУБА, а сам навчальний заклад представлений окремою експозицією.

Щорічно у виставці беруть участь понад 200 компаній - виробники і постачальники будівельних, оздоблювальних матеріалів та інструментів, техніки і обладнання. Тут представлений весь спектр продукції і послуг - від ідеї архітектора до реалізації об'єкту. Експозиція виставки чітко сегментована по розділах і гарантує присутність відвідувачів з усіх регіонів України. 92% відвідувачів є представниками ринку В2В.

v6

KyivBuild Ukraine включає в себе всі основні розділи будівельного сектора:
- Будівельні матеріали і обладнання
- Металопрокат, покрівля та ізоляція
- Котеджі та екобудівництва
- Фасади, вікна
- Експозиція з безпеки, пожежна і техногенна безпека
- Обладнання і системи відеонагляду

Організатором виставки є компанія ITE Group Plc (Великобританія) - лідер виставкового бізнесу. Група щорічно організовує понад 200 виставок і конференцій у 15 країнах світу. У 2011 році події ITE зайняли більше 600 тис. кв. м виставкових площ в Росії, Україні, Казахстані, Азербайджані, Індії, Туреччини. Журнал ProfBuild - медіа-партер заходів.

В рамках виставок проводиться багато конференцій та круглих столів, учасниками яких є і представники нашого Інституту, адже подібні форуми – це унікальна можливість для Інституту представити свої інноваційні здобутки та отримати корисну інформацію від колег з усього світу. Дуже цікавим і корисним для учасників заходу став тренінг-семінар під керівництвом президента Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів Івана Салія. 

v3

v1

За 3 дні роботи виставки виробники і постачальники будівельних і оздоблювальних матеріалів можуть знайти нових клієнтів з числа представників підприємств оптової і роздрібної торгівлі, будівельних організацій, а також професіоналів в області проектування і створення інтер'єрів.  

v4

Запрошуємо відвідати  стенд ІІНО КНУБА в новому павільйоні №4.

uken
© Інститут інноваційної освіти КНУБА